Sportingbet fogadási bónuszok

sportingbet fogadasiA fogadó házat 1999 óta Gibraltárban engedélyezték, és eredetileg az észak-európai időjárástól függött. Fokozatosan azonban az egész kontinens jelenlegi piacának egyik vezető fogadási irodájává vált.

Website Sportingbet

A weboldal formátuma nagyon felhasználóbarát és professzionális. A legfrissebb sporthírek, valamint a közelgő sportesemények széles felhasználói beállításokkal. Nyilvánvaló, hogy az összes bónusz feltétel is feldolgozott.

Bónusz € 100 – Sportingbet regisztráció!

Fogadási nyereményszorzó ajánlat Expekt
A fogadási lehetőségek lefedettsége nagyon jó, az Sportingbet erős oldala főleg a futball, a jégkorong és a tenisz. Nem kínálja a legmagasabb Sportingbet fogadási esélyeket a piacon, de rendszeresen rangsorolva a fogadási üzletek tetején, miután összehasonlította a fogadási esélyeket. Az időjárás, amely az ázsiai hátrányokkal is foglalkozik, elégedett lesz saját kategóriájukkal.

Sportingbet fogadási szint

Átlagosan az Sportingbet érvényes tétek 6-7% között vannak (fogadási szint 1,87 és 1,87 között). A magasabb fogadási esélyek a tengerentúli sportokban és az északi ligákban is megtalálhatók. Természetesen itt találsz itt népszerű futballversenyeket, mint például az angol Premier League, a francia Ligue 1 és a német Bundesliga. Sok sporteseményben nagyon érdekes fogadási esélyeket találsz, ami együttesen azt jelenti, hogy az Sportingbet az egyik legjobb fogadási üzlet. Mindenképpen mérlegelned kell, hogy az Expekt számlád is legyen.

Regisztráció az Sportingbet

A kezdők számára nagyon könnyű fogadni. Egy kattintás után meg kell adnia az alapadatokat, és ha bármilyen probléma merül fel a regisztrációval, akkor biztosan használhatja az online ügyfélszolgálatot (természetesen német nyelven).

Betétek és visszavonások

Regisztráció és Sportingbet regisztráció után kattintson a “befizetés” gombra, ahol különböző lehetőségek találhatók: betét a Skrill (erősen ajánlott), hitelkártyák, Neteller, Ukash, banki átutalás. A Fogadási Hivatal széles körű szolgáltatásokat kínál a pénz átutalásához a játékos számlájáról. Ha WebMoney-t használsz, elfogadhatod azt is.

Rate this post