Lampard, Zidane: üdvözöljük az udvarházban, Frank

Először természetesen el kell érned a csúcsot, és nem azt, hogy sok vezető csinál. Lampard óvatos volt, hogy az első szezonban a Premier League számára nem ígéretet tett a promócióra, de ez nem titok, hogy Derby heves vágya. A klub hetedik menedzsere három éven belül jól tudja, hogy semmit, amit a játékban elért a játékos, nem számít sokra, ha az ő oldala három vagy négy hónapos ütemben van. Lampardnak rokonai vannak, akiknek vezetői tapasztalata van, apja, Frank és Harry Redknapp nagybátyja. Nem figyelmeztették-e ezt a legbizonytalanabb karriert? – Ellenkezőleg – válaszolta Lampard. – Talán ők azok, akik őrültek.

Minden vezető egy kicsit őrült.Annak ellenére, hogy ezekben a napokban a munka rendkívül jól jutalmazott, még mindig szükség van a unibet online fogadási meghajtás, a megalomania és az obszesszív figyelem kombinációjára, amire mindig tetted, hogy magadban állj. Az elmélet régen az volt, hogy amikor eléri a csúcsot, ahol egy nagy klubért felelős a legjobb játékosokkal, a dolgok kissé könnyebbé válnak.

Arsène Wenger vitathatja ezt, de Zidane lemondását öt napig a harmadik bajnoki bajnoki címmel rendelkező történelemkönyvbe való belépés után három évszakban egy teljesen új figyelmet szentel a vezetési játék tetején lévő őrületnek. Ahhoz, hogy Zidane éppen a szemléletbe tegye, csak két másik vezető nyerte meg az Európai Kupát háromszor, és Bob Paisley a karrierje vége felé tette ezt, míg Carlo Ancelotti 10 évig volt vezetője, amikor befejezte a magas színvonalát .A Zidane mindössze három évig vezet. Mindegyik nagy ezüstösben végződött (még akkor is, ha ez a szezon nem volt olyan csillogó a hazai fronton), és most azt mondja, hogy elég volt. Facebook Twitter Pinterest A Zinedine Zidane néhány perc múlva belépett Real Madrid menedzserként, miután a Lampardot hivatalosan a Derby-nél jelölték ki.Fénykép: Mortimer Peterssen / DYDPPA / Rex / Shutterstock

A hangzásából elég volt a Real Madridból, nem feltétlenül a labdarúgás menedzsmentjéről, bár ez aligha olyan csengetési jóváhagyás, hogy esetleges utódja türelmetlen a munka megkezdéséhez.

Míg a Real Madrid pozíciója a legjobb és a legjobban megalapozott vezetők számára is mérgezett kártékonynak bizonyult – Ancelotti, José Mourinho, Vicente del Bosque és Fabio Capello mind az ajtó után mutatkozott be változatos unibet fogadási útmutatók sikerességi fok – a munkaköri leírás jelenleg különösen elgondolkodó.

Tegye: felzárkózzon Barcelonába a bajnokságban; rendezze meg a Cristiano Ronaldo és a Gareth Bale helyzeteket, szükség esetén jó minőségű helyettesítéseket hozva létre; folytassa Neymárt; és abszolút minimumként érje el a Bajnokok Ligája döntőjét, még akkor is, ha háromszor egymás után nyerte el, nem feltétlenül szükséges. Jelentkezzen be a The Fiver, ingyenes napi futballcímünkre.

Nem csoda, hogy Chelsea boldogtalan Antonio Conte azonnal kapcsolódik a feladathoz.Mauricio Pochettino lehet a racionálisabb, régebbi szemléletű megoldás, de a Real nem olyan híres, hogy racionális és hosszú távú.A Tottenham menedzsernek hosszú és kemény gondolkodnia kell arról, hogy bölcs dolog lenne a jelenlegi stabilitását kereskedni a madridi őrülten nyomás alatt álló, de kétségtelenül csábító szerepet betöltő szerepével szemben, bár Conte sokkal könnyebben tudná az ugrást az egyik madhouse-ról a másikra. p> Kezdetben úgy tűnik, hogy új munkahelyre van szüksége, és Chelsea olyan messzire megy, mintha Maurizio Sarri importálná Nápolyból, és egy másik dühös hangulatú személyisége a helyére kerül. Bernabéu, míg a stabil és megbízható Pochettino-t Rafa Benítez-nek kell kezelni.

Hírek róla, hogy Roman Abramovich a Chelsea által javasolt 1 milliárd font stadionra húzta a dugót, nyilvánvalóan tiltakozás ellen a vízum nélküli kezelés ellen megújítása, a pénzügyi izom végének kezdete, amelyet a klub élvezte az elmúlt 15 évben. A Zidane legújabb bizonyítéka a spanyol szuper kluboknak, amelyek elviselhetetlenek További részletek

Conte kétségtelenül vitatkozna hogy a a vég elején valójában körülbelül egy évvel ezelőtt volt, csak miután Chelsea megnyerte a címet, bár ha Abramovics hirtelen óvatosan költ, akkor semmi sem tekinthető magától értetődőnek.A Conte-nak esetleg meg kell néznie szerződésének utolsó évét, például a várható 9 millió font kártérítés helyett, míg Abramovicsnak is csodálkoznia kell, akárcsak mindenki más, hogy a földön Napoli milyen kártérítést igényelhet egy edző, amelyet már eltávolítottak és cseréltek.

Nem csoda, hogy Benítez, aki mind a Real Madridban, mind a Chelsea-nál dolgozott, megtartja a Newcastle-i alacsony profilokat.Mike Ashley nem az álom tulajdonosának ötlete, mégis az őrült, őrült világban a felső szintű vezetés sokkal rosszabb.

A Lampardnak csak a legjobb szerencsét kívánja a klubban, ahol sok az őrület kezdődött. „Végül, a halom alja, a legalacsonyabb az alacsony”, kiabálja a Derby elnöke, Sam Longson, aki eldöntötte, hogy egy klub hogyan fut, mielőtt elbocsátaná a címet nyert Brian Clough-t David Peace The Damned United-ben. az, aki végül mindannyian képesek vagyunk. Az effing menedzser.

Lampard ismeri a történetet, látta a filmet. – Ez egy nagynyomású munka – mondta, hogy a legújabb menedékkérővé válik. – Ez a fenevad természete.

Rate this post