Gareth Southgate Anglia vonakodó Betclic megváltójaként halad előre

 

Allardyce a Ron Greenwood szobában volt aznap. – A nevek itt inspirálnak – mondta. „A Sir Bobby Charlton Suite-ban tartózkodok. Gondolod, hogy itt lehet egy Sam Allardyce Suite egy nap? a mandzsettával monogramozva. Southgate-tól nem volt „hozott, fiúk”. A nadrágjaiban öltözködést viselt, zoknitól a következő volt, és megfordult az emlékezetes régi idézetéről Sven-Göran Erikssonról, ha valaki Churchillt akart volna, amit kaptunk, Iain Duncan Smith. tartós Anglia menedzser Olvasd el többet

Az FA számára azonban talán most nem olyan rossz dolog.Az Allardyce-t annyira elhanyagolták, hogy elkezdték foglalkozni az FA vezetőjével, Dave Reddinnel, a színfalak mögött elosztó figurával, és a következő néhány hónapban könnyedén láthatott egy hatalmi harcot. Southgate nem az az ember. A lány szemeit forgatta, amikor azt mondták, hogy túlságosan kedves – és néha túlságosan is túlzásba kerül vele -, de még mindig tisztességes, jó megítélésű, világos gondolkodású és régimódi értékű emberként találkozott.A fickó, más szóval, meglehetősen szeretne egy tisztességes ökölbe hozni.

Egy másik kérdés, hogy ez egy alkalmas Anglia menedzser lett-e, különösen akkor, ha csak szeptember 5-én volt elutasítva a gondnok szerepe Roy Hodgson távozása után, hogy elmagyarázta, hogy „ez nem volt valami, ami azt hiszem, hogy megkaptam a tapasztalatot”.

Mi történt, Southgate megkérdezte? – Ez a helyzet más – válaszolta. „A körülmények felvetették azt a helyzetet, amikor gyorsan meg kell értékelni, hogy ki a megfelelő ember – és ki fog jól csinálni? Körülnézem a honfitársaimat, és azt hiszem: „Ki a legjobb helyzetben van?” Úgy érzem, hogy én vagyok a megfelelő személy ebben a pillanatban, hogy ezt a különleges szerepet tegye?Igen, abszolút. ”

Ez még mindig enyhén zavarosnak tűnt, és amikor Southgate-t megkérdezték, hogy teljes munkaidőben akarja-e a munkát, vagy még kísértés volt, az a pillanat, amikor a politikus valóban kijött. Southgate egyszerűen nem válaszolt egyenesen, legalább fél tucatszor beszélt a kérdésben. Talán nem volt teljesen biztos benne, és négy meccsét, kezdve Málta ellen a Wembley-ben szombaton, lehetőséget ad neki, hogy jobban érezze magát a munkára.Mindössze annyit mondhatna, hogy hét héten belül „ideje lesz mindenkinek lélegezni”.

Addigra meghallgatás alatt áll, és érdekes volt hallani Angliában a 21 év alatti vezetőket. valaki, aki azt feltételezheti, aki hajlamosabb fiatalabb játékosokat választani az idősebb csapat számára – bátorsága azt mondani, hogy elődei esetleg túl messzire lesznek túllépve ezen az úton, így Glen Johnson visszahívása.

Wayne Rooney, azt mondta, nem kap ugyanolyan engedélyt, hogy az Allardyce alatt járjon, és mi a médiában elfelejthetjük az új embert, aki korán hirdeti a csapatát. Allardyce két nappal azelőtt, hogy az egyik mérkőzését megelőzte Szlovákiával szemben, Southgate úgy látja, hogy önmagát legyőzi. – Nem tudom, miért adnám valaha az ellenzéket az információnak – mondta.Facebook Twitter Pinterest Southgate: a Rooney megtartása Angliában a kapitány könnyű döntés volt.

A Southgate a médiával utazott, mint egy ITV pundit, még akkor is, ha csatlakozik az emberekhez, akik most megítélik őt a strand krikettjátékért Néhány év múlva a szabadidőben Riminiben, de Burton előadásában nem volt olyan ember, aki megpróbálta megpróbálni. Nem kellene elvárnunk, hogy „adjon kis betekintést”, magyarázta. Az Allardyce eltávolításával kapcsolatban egy standout hang volt: – „Én szeretek egy sportban és egy iparágban, néha nem tetszik” -, de gyorsan felkapaszkodott, és nem tudta megmagyarázni, mit jelent. – Nem volt elég sokáig – mondta.

Később ismét megkérdezték, hogy gondoskodik-e a terjeszkedésről. “Inkabb nem.Bár megértem, hogy miért kérdezed, nem hiszem, hogy ez segítene. Sok különböző dolog van. De most olyan helyzetben vagyok, ahol bármit is mondok, a szerep státusza miatt sokkal több súlyt hordoz. Ebben a pillanatban nem látok semmilyen értéket abban az útvonalban. A munkám az, hogy készen álljak a csapatra, és hogy milyen eredményeket akarunk. ”

Ezen a ponton elég volt a nyomok ahhoz, hogy jelezzék a 46 évesek számára, hogy nyitva állt az ötlet folytatásával a hét hét után díj.Southgate köteles első játékot – az egyetlen alkalommal, amikor Málta 1971-ben meglátogatta Wembley-t, 5-0 Anglia győzelmével zárult, és megrázta a fejét, hogy ideges lesz.

„Visszamegyek a Middlesbrough-on töltött időmre, 35 éves koromban az öltözőben állva, edzői tapasztalat nélkül, Mark Viduka, Mark Schwarzer és Jonathan Woodgate szerelmeseivel foglalkozva. Nem voltam közel olyan szinthez, ahol most vagyok – sehol sem.Mégis a 12. és 13. helyet a Premier League-ben fejeztük be, és megnéztünk néhány olyan magas rangú nevet, amely most az említett pozíciókban fejeződik be. két hónap a következő szezonban, bár a negyedik helyen a bajnokságban.Gareth Southgate: Wayne Rooney megtartása Anglia kapitányként egyszerű választás Tovább átgondolt, gondosan választotta szavait.Senki sem esik bele a felejthetetlen csapdába, mert ő is hevesen versenyképes, és nehezebb, mint sokan feltételezik.

„Ha egy életre futballozsz, és valahol elindulsz, mint a Crystal Palace, te rugalmasságot teremtenek ”- mondta. „Mindezen élettapasztalatok egy olyan pillanatra épülnek fel, ahol rájössz, hogy itt az ideje, hogy lépjen be és mutassa meg vezető szerepét. Karrierem bizonyos pontjaiban alábecsülem, mit adtak nekem ezek a tapasztalatok.

„De most nagyon világos vagyok. Mindig a [Theodore] Roosevelt idézetre hívom: „Nem az a kritikus, aki számít.” Ez számomra az, ami erről szól. Ellenkező esetben még mindig ülök Keano [Roy Keane] és Dicko [Lee Dixon] oldalán. Időnként előre kell lépnie, és kockáztatnia kell. Ebben a helyzetben kell lennie.

Rate this post