Cristiano Ronaldo jegesedik a tortán, amint a Real Madrid hat betettől ment el

Zinedine Zidane dicsérte a Real Madrid attitűdjét, miután négy játékot nyertek a versenyen mögöttük, a Real Betis 6-1-t egy szokatlan kijelzőn elhagyva. Bővebben

A Real eltűnt Sergio Ramos kapitánya és a befolyásos középpályásai, Luka Modric, Casemiro és James Rodríguez, de a negyedik percben a vezetésbe léptek, amikor Raphaël Varane bólintott Toni Kroos keresztében egy szabadrúgásból.

„A játékosok tehetségesek és intelligensek, és tudták, mobil sportfogadás hogy a játékot úgy kell kezdeniük, ahogyan tették. Amikor a kezdetektől kezdve ezzel az intenzitással játszunk, ellenfeleink számára nagyon nehéz ”- mondta Zidane.

„ Most következetesnek kell maradnunk, és ez a játék nagyszerű megjelenítés volt.Nem könnyű így játszani otthonról. ”

A német nemzetközi Kroos, aki szerdán 2022-ig új szerződést írt alá a klubtal, kompenzálta a szokásos középpályás partnereinek hiányát egy erős megjelenítéssel és a Karim Benzema-t is a Real második helyére emelte.

A spanyol nemzetközi Isco a lehető legjobban kihasználta az ő oldali sérülésekkel járó válságát, mivel a Real negyedik és ötödik célpontjait a fogadás bónusz szünet mindkét oldalán értékelte.

Először finoman ellentámadást hajtott végre, amikor megérintette Pepe-t, amikor Cristiano Ronaldo-ból nyílt kereszteződés után belépett a hálóba, és csak az órajel után fenséges, feszült erőfeszítést küldött a legtávolabbi sarokba. Yannick Carrasco kalap-trükk További információ

„Nagyon jól játszott, és nagyon boldog vagyok a céljaival és az általános munkájával.Örülök a kijelzőjén, ”tette hozzá Zidane. szeretné újra megnézni és élvezni, és ez az, amit fogok tenni. Ronaldo megragadta a végső célt, hogy egy nehéz hónap után egy boldog éjszakát kerekítsen a Realnak.

Rate this post