Buckner és Burns megdöbbentő módon halhatatlanná válnak

Buckner 20 éves karrierje volt a Major League Baseballban, öt különböző oldalról kiderült, hogy 2715 találat volt 9 397 atlétában. De ő híres egy dologról – a Mookie Wilson által eltalált földlabdát az 1986-os World Series hatodik játékmestere lába között csúszott a lábai közé.

A Red Sox olyan közel volt ahhoz a sorozathoz, hogy a trófeát már behozták a klubházba, és egy pezsgőt is. Aztán Buckner hibája megfizette a játékot. Két nappal később elvesztették a játékot is, és a sorozatot is. Hét évvel később, a rajongók még mindig mobil sportfogadás hetente rágták Buckner-t „legalább egy alkalommal a szezonban”.

Harminc évvel később az emberek még mindig „Buckner” húzásáról beszélnek.Eduardo Núñeznek csak egy múlt hónapja volt, míg harmadik bázist játszott a Yankees ellen. A nyár folyamán JR Hildebrand beszélt a „Buckner pillanattól”, amikor összeomlott az Indy 500-at vezető utolsó kanyarban. Januárban a New Orleans biztonsága Marcus Williams volt a Buckner-jénél, amikor elmaradt egy olyan megoldástól, amely lehetővé tette a Minnesota Vikings nyerését az utolsó másodpercben játszani. 2015-ben Barack Obama beszédet mondott Bostonban, amelyben azt mondta, hogy ha a republikánusok leállítják a kormányt, akkor olyan lenne, mintha „egy földlabda elcsúszik valaki lábain”. Hódult.

Háromféle módon lehet a híres sportot elérni. Ha valamit utána neveznek, általában azt jelenti, hogy vagy feltalálta, tökéletesítette, vagy olyan nehéz volt, hogy senki sem fogja elfelejteni. Mint Freddie Burns.Kinek az a szörnyű öt perce Toulouse ellen a múlt szombatban vezetett, hogy a Guardian főkönyvei a “Doing a Freddie” kifejezést adták. négyzetlábon elkapta a fogást. Joe Darlingtól távol volt, aki akkoriban 17-én volt, aztán folytatta a 37-es csúcspontot. De aztán Ausztrália csak háromra nyert, és Tate volt az utolsó ember, ugrott, négyre.

Ez volt az első, és végül, amikor Tate valaha Angliában játszott. Azt kellett volna mondania, hogy „egy fiatal fiú otthon volt, aki nekem helyes”. A fiút Maurice-nek hívták, és nőtt fel Anglia egyik legnagyobb edzőjévé. Ami úgy hangzik, mint egyfajta unibet regisztrációs bónusz történet, amit magunknak mondunk, csak azért, mert szeretünk egy boldog véget.Mivel gyakran nem rendelkeznek velük, ezek az Icarus történetek.

Nézd meg Lindsey Jacobellis-t. A 2006-os téli olimpia alkalmából Jacobellis olyan nagy vezetést ért el, amely a snowboard kereszt döntőjébe jutott, és úgy döntött, hogy egy „szórakozásért” megragad egy olyan módszert, amellyel az utolsó előtti ugrás után érkezett. Ég, hogy visszajönjön a lóhoz. Tovább…

Elrontotta a földet, elhagyták Tanja Frieden, és felkelt a második helyre. Jacobellis öt világbajnoki címet nyert a snowboard kereszteződésénél, de soha nem újabb olimpiai érmet.A 2006-os verseny óta a Vancouver 2010-ben, majd 2014-ben ismét Sochi-ban lezuhant az olimpiai fesztiválon, majd ebben az évben Pyeongchang-ben negyedik lett, csak 0,003 másodperccel. – Nem lenne jó, ha a média nem bántaná nekem valamit, ami 12 évvel ezelőtt történt? Jacobellis elmondta a New York Times-nak. – Biztos vagyok benne, hogy mindenki elmúlt 12 évvel ezelőtt be tudunk lépni, és kiválaszthatunk valamit, amit tudnának, meg kellene tenni. Csak az enyém volt a világ színpadán. ”

Jó lenne. Csak nem minden sport rajongó van. Ezért van valami szinte hős a DeSean Jackson pigheaded elutasításáról, hogy megtanulta a hibáit. A 2005-ös hadsereg-tálban Jackson úgy döntött, hogy meghívja a megérintést, amikor a sólyomot a végzónába fordítja.Csak az egyik lábát lerakta a labda, ahol nem kellett volna, hogy a pontszám ne számíthasson.

Aztán, az Eagles újonc-szezonban, tönkretette, mi lett volna az első NFL-lezárása amikor a labda mögé dobta a labdát, amikor átlépte a kecskét. Ami nem akadályozta meg, hogy 90-es udvart megérintjen a Cowboys ellen, a sarkára fonva, és visszafelé haladva a vonal fölé. visszatér a Fenwaybe, vagy bármi köze van a baseballhoz. De végül békét hozott azzal, ami vele történt.Visszajött, hogy dobja ki a 2008-as szezon első pályáját, és még pár év múlva még egy Croise Your Enthusiasm epizódjában is kanyarogott rajta.

Végül mindazok fényképeit és baseballjait, amelyeket aláírt, a gyerekeket főiskolán keresztül tette. – Csak meglep. Nem vagyok elég. Megértettem, hogy itt van, hogy maradjon, ezért próbálom pozitívan nézni, ”mondta. Elvégre „sok játékos sokkal jobb volt, mint én, és sokan nem emlékeznek rájuk”.

Rate this post