Ausztrália világbajnokság 2018 csapatvezetője: taktika, kulcsszereplők és szakértői előrejelzések

Miután az edzőket oly közel állította a nagy tánchoz, Ausztrália nagyon sokat ismeretlen mennyiségben utazik Oroszországba. Örömteli Sainsbury: Ausztrália védője, aki a furcsa sprinkler sérülés után harcolt tovább

Egykori edzőjük, Ange Postecoglou nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a Socceroos oldala hogyan játszhatna – félelem nélkül, a birtokláson és a magas nyomásra épülő támadó stílusban, és Brazíliában 2014-ben a játékosai nagy dicséretet szereztek azért, ahogy Chilébe és Hollandiába kerültek. </p >

Néhány vízgyűjtő pillanatot tartott, mivel Ausztrália végül egy alacsonyabb szintű komplexumot hozott létre a világszínvonalon másodlagos labdarúgó Bet365 fogadási útmutatók nemzetként, a 2015-ös ázsiai kupa győzelme pedig az átalakítást koronázza.

De a kerekek elkezdett megszállni a Postecoglou forradalmáról Oroszországra való jogosultságban – a bizonytalan eredmények Thaiföldön és Irakban hibásak voltak a Socceroóknak, és miután nem tudta biztosítani az automatikus minősítést, a szíriai ellen csak egy szűk menekülés engedte meg, hogy Ausztrália lefoglalhassa Bert van Marwijk alatt, filozófiai és taktikai szempontból várhatóan sokkal pragmatikusabb Socceroos oldal lesz Oroszországban.A közelmúltban a hollandok visszatértek a Postecoglou flörtöléseivel 3-4-2-1 / 3-2-4-1 és átfedő szárnyakkal és kettős 10-es számúakkal, és egy egyszerű 4-2-3-1-esre fordultak vissza. Van Marwijk a 32-es tágabb csapatának bejelentésével ismételten megismételte filozófiájának szempontjait. „Szeretem a gyors labdarúgást játszani, szeretem a támadó labdarúgást” – mondta. “De én is nyerni akarok.”

Tekintettel szerződésének rövid távú jellegére – csak Oroszországra és egy hosszú távú Graham Arnold nevű cserére – ne várjon, hogy Van Marwijk próbálja radikálisan átalakítani a dolgokat.Ugyanakkor meg fogja erősíteni a védelmet, és a magasan minősített nemzetek, mint például Franciaország ellen, nézzen gyors, függőleges átmenetre, hogy kiadja a pacy játékosokat, mint például Mathew Leckie vagy Robbie Kruse.

Két évvel ezelőtt Andrew Nabbout egy fiatal játékos volt, aki a karrierjének végére bámult. De a 25 éves a csillagszezonból egy újjáéledő Newcastle Jets-el jött, és aláírta az Urawa Red Diamonds J-League erőművet, debütált a Socceroos-ról és elkezdheti Oroszországban a Tomi Juric fitness-jét. Erős, keményen dolgozik és a cél előtt áll. Daniel Arzani egy másik, hogy széles körben nézzen.Ausztráliában eltöltött év után a tinédzser bizalmatlanságot és Bet365 ingyen fogadások bűntudatot nem mutat, és valami különlegeset idézhet elő, különösen a csomagolt védekezés ellen.

Ha van olyan játékos, aki eltűnik, akkor nem lesz az egyedi hibák, hanem a szerepe várhatóan játszanak. Tom Rogic és Aaron Mooy az utóbbi években kiválóak voltak a klubok szintjén, de Anglia hírhedt dilemmájával Frank Lamparddal és Steven Gerrarddal kapcsolatban, vannak olyan kérdőjelek, hogy mindketten hatékonyan működhetnek-e ugyanabban a csapatban.

még feláldozzák, ha Van Marwijk több iparágat keres, a Hull Jackson Irvine vagy a QPR Massimo Luongo jobb védelmi munkát biztosít.Szégyen lenne, ha Rogic tehetsége – egyike azon kevés Ausztrália játékosainak, akik képesek a világszínvonalú védelem feloldására.

Van Marwijk-t a Football Federation Australia feladata, hogy navigáljon a csoportban. a kikötőkben lévő kikötő sikeresnek tekinthető. De a világ 12 legjobbjának (Franciaország, Peru és Dánia) rangsorolt ​​három ellenfelével szemben csak a legoptimistább támogatók tekinthetik valószínűnek.

Mégis, ez egy kevésbé ijesztő csoport, mint a 2014-es világbajnokságon. , ahol Ausztrália felhívta Spanyolországot, Hollandiát és Chileet. Ha Van Marwijk egyszerű közös elképzelést és céltudatosságot hozhat létre a játékosaiban, akkor nincs ok arra, hogy a Socceroosok ne nézzenek ki, hogy felborítsák egy vagy több ellenfélüket.

Rate this post