A Club Brugge felajánlja, hogy Leicester szívesen látja magát a növekvő hazai aggodalmaktól

Kérdés volt Riyad Mahrez-nak arról, hogy megnyerheti-e a Ballon d’Or-t, a másik pedig Claudio Ranieri-nek azzal a lehetőséggel, hogy elérje a Bajnokok Ligája kiütési szakaszát és egy pár mind a játékos, mind a menedzser számára a lehetőségét, hogy szorult.Sok tekintetben megerősítette, hogy ezek furcsa idők a Leicester City számára, amikor megpróbálnak megragadni a hullámvasút szezonját.

Két pont az alsó három Betclic fogadási bónuszok az interneten felett a hatodik Premier League veresége után, szombaton a Vicarage úton, Leicester üdvözli a Club Brugge-t a King Power Stadionban kedden este, és csak egy pontra van szüksége, hogy garantálja a helyét az Európa első 16-os klubversenyén.

bekapcsolta Európában, táncolva a Bajnokok Ligája zenéjére, amikor játszott.Négy mérkőzésen veretlenek, 10 pontot kapnak egy lehetséges 12-ből, és természetesen továbbra is az első csapattá válnak a Bajnokok Ligája történetében. Bajnokok Ligája debütálója További részletek

A hétfőn a sajtótájékoztatón azonban volt idő, amikor úgy érezte, mint egy post-mortem, mivel Ranieri és Mahrez lekérdezték, hogy mi történik minden rosszul a Premier League-ben. – Vártam, nem egy fantasztikus kezdetre (a szezonra), de nem olyan rosszra – mondta a menedzser. „Természetesen nagyon örülök a Bajnokok Ligája mérkőzéseinek, de az Betclic fogadási bónuszt egyensúly nem olyan jó.Nagyon csalódott vagyok a Premier League-nél. ”

Az egyik elmélet az, hogy a nagy európai hétköznapok a játékosok figyelmét elhagyták attól, ami egy hétvégén történik, és Leicester csak egy pontot gyűjt egy lehetséges 15 eddigi öt Bajnokok Ligája előtt. Ranieri azonban elutasítja ezt a nézetet. – Nem hiszem, hogy ez zavaró. Ez az élvezet – mondta az olaszok.

Mindkét esetben elérte azt a színpadot, ahol a kiesés tárgya elkezdődik. Csak 12 meccsre került, ami egy kicsit korainak tűnik, és Ranieri gyorsan megtette ezt. – Természetesen nem. Azt hiszem, túl korai lenne erről beszélni – mondta. – Természetesen mögöttünk kell látnunk, mi történt.De most reagálunk, és biztos vagyok benne, hogy jól fogunk reagálni. ”

Mahrez, aki a Bajnokok Ligájában élt, három pontot szerzett, és az öt céljuk egyikét a versenyen alapította. a túlélési csatába beágyazódás nem volt a fejében. – Nem akarok gondolkodni, mert soha nem tudsz a labdarúgásban – mondta Mahrez. „Tudom, hogy jó minőségűek vagyunk a Premier League-ben, talán többé.”

Az elsődleges üzenet az volt, hogy nincs semmi baj a lélekkel a Leicester táborban. Nyilvánvaló azonban, hogy a Premier League formájukban problémák merülnek fel.Leicester törékenyen védett, időnként túlterhelt a középpályán, és semmi Betclic online fogadóirodák olyan, mint amilyen erős támadás volt, ahol Jamie Vardy céljai megszáradtak, és Mahrez az áprilisban az év PFA játékosának nevezett labdarúgó árnyéka.

A Mahrez nem jött ki a Premier League nyílt játékából április óta, és csak egy célt hozott létre 19 legutóbbi repülés közben. A leginkább aggasztó a Vardy-val való kapcsolat, aki csak egy menetet kapott a Mahrez-tól 365 perc alatt a Premier League labdarúgójával, és összesen kilencet a szezon kezdetétől. Ahhoz, hogy az utolsó figurát kontextusba tegyük, ezúttal a múlt szezonban Mahrez kilenc gólt hozott létre a Vardy számára.

A Leicesternek rosszul szüksége van ezekre a két játékosra, és Brugge, az arcára nézve ideális ellenfelek. visszaállítani egy kis bizalmat.Ranieri beszélt a belga bajnokok fenyegetéséről, és azt mondta, hogy „nem egy nagyon könnyű éjszakát” vár, de az igazság az, hogy Michel Preud’homme oldalát a Brugge-ben Leicester 3-0-án átfogóan megverték, amikor Mahrez kétszer szerzett, és az egyetlen két klub ebben a szezonban a versenyen, hogy egyelőre ne vegyen fel egy pontot.

Mielőtt a mérkőzés elkezdődik, Leicesternek tudnia kell, hogy Danny Drinkwater-t fel kell fizetni a Valon Behrami állítólagos könyökével kapcsolatban szombaton Watford vereségében.Neil Swarbrick akkoriban nem tett lépéseket, de a Labdarúgó Szövetség most vizsgálja a felvételeket, és beszélhet a bíróval, hogy megállapítsa, hogy látta-e az eseményt. – Láttam, hogy a játékvezető nagyon közel állt az eseményhez – mondta Ranieri. „Nem fütyül, vagy nem jár semmilyen következményekkel, azt hiszem, ez rendben van.”

Egy másik hír volt, hogy Ranieri nélkülözhetetlenné tehette volna, bár talán érdemes emlékezni a végzet és a borzalmas közepette. hogy Leicester, aki 1961 óta nem nyerte meg az európai versenyen a játékot, most már a Bajnokok Ligájában a történelem megteremtésének szélén áll. „A mese folytatódik” – mondta Ranieri. „Tavaly valami különlegeset csináltunk, és ebben a szezonban újra megcsináljuk.”

Rate this post